Бойко Борисов заяви, че не влиза в коалиция с ПП-ДБ. Лидерът на

...
Бойко Борисов заяви, че не влиза в коалиция с ПП-ДБ. Лидерът на
Коментари Харесай

Борисов с ключови думи към Петков и Христо Иванов

Бойко Борисов съобщи, че не влиза в коалиция с ПП-ДБ. Лидерът на ГЕРБ назова съглашението с втората политическа мощ за взаимно ръководство с ротационен премиер „ отговорност ”.

-->
„ Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме министър председатели или министри. Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и със 100% идентични стратегии ”, акцентира той.

По думите му загърбването на егото, както направили самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава опция да се преодолеят хаосът и рецесията.

„ Поздравявам водачите и на „ Да, България ”, и на партията на „ Промяната ”! Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който създадат държавно управление. Защото тези, които биха споделили нещо против подобен кабинет, работят за сриване на цялата политическа система ”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че държавното управление се прави от Мария Габриел и акад. Николай Денков. „ Аз и партията сме споделили, че сме дали на Габриел 100% правата да приготви подобен кабинет, да направи взаимни отстъпки, само че да има държавно управление. Видяхте уплахата в очите на всички и гневната офанзива от през вчерашния ден. Защото ще има постоянен кабинет от евроатлантически партии ”, посочи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР